lesrooster seizoen 2019-2020 is bekend!

Geplaatst op 13-08-2019  -  Categorie: Algemeen

hallo allemaal!

 

De zomervakantie is bijna op zijn einde! Vanaf aanstaande maandag starten de scholen weer, en gaat het "gewone leventje"weer beginnen. We hopen dat jullie allemaal kunnen terugkijken (of momenteel nog aan het genieten zijn van) een heerlijke zomer! 

 

Via deze mail brengen we jullie op de hoogte van het nieuwe lesrooster seizoen 2019-2020! Net als alle andere 16 seizoenen T&D heeft het ook dit keer behoorlijk wat moeite en inspanning gevergd een zo compleet mogelijk lesaanbod voor jullie uiteen te zetten. Vanmorgen hebben we na heel lang zoeken, nog overeenstemming kunnen krijgen met een nieuwe sportdocente: Rosemarie de Lange, zal op dinsdagavond callenatics en activitydance gaan geven.  Met deze laatste toevoeging aan het docententeam, konden we ook vandaag het rooster gereed maken. 

 

Bij deze brengen we jullie hiervan natuurlijk heel graag op de hoogte!   

Het rooster kun je vinden op onze website onder het kopje " lessen", rooster 2019-2020

(of kijk in de bijlage in deze mail!)

 

Een aantal lessen hebben of een wijziging in lesdag/tijd, en ook een aantal lessen kennen een nieuwe docent. 

Vanaf maandag 26 augustus gaan we het rooster draaien en zien we jullie allemaal heel graag weer verschijnen in de zaal! Natuurlijk mogen jullie ook allemaal vrienden en vriendinnen meebrengen voor een gratis proefles!  

 

Om de docenten een beeld te kunnen geven wie ze in hun les(sen) kunnen verwachten, alsook voor onze administratie, vragen we jullie, de huidige leden, dan ook om ons kenbaar te maken welke les(sen) je wilt volgen in het nieuwe seizoen.

Niet leden kunnen via de website een proefles aanvragen. 

 

Opgeven via onze website: 

http://www.twirlendancefactory.nl/opgave-te-volgen-lessen-2019-2020/

 

Verder komt er nog voor de aanvang van het seizoen een uitgebreide nieuwsbrief met o.a. een voorstel rondje van ons docententeam 2019-2020! 

 

Voor nu het belangrijkste; het rooster! Veel leesplezier en we het docententeam heeft enorm veel zin om er weer een top seizoen van te maken! 

 

Groetjes

Twirl en Dancefactory

 

p.s. we hebben een leuke actie op onze facebookpagina! Heb jij onze pagina nog niet "geliked", doe het snel, want bij elke 50 nieuwe "likers"verloten we onder alle likes een maand gratis lidmaatschap naar keuze! 

 

p.s. op woensdag 21 en donderdag 22 augustus starten de sportlessen zumba van Sabriene, dancehall van Pim en zumba van Pim al! 

 

p.s. op donderdag 22 augustus  om 18.00 uur is er een gratis proefles zumbakids voor alle meiden en jongens vanaf 8 jaar. Pim staat te popelen om er een swingende les van te maken met jullie!